Lukić, M. J. (2019). PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O. (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289
Lukić, Monika Jozefina. "PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289
Lukić, Monika Jozefina. "PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289
Lukić, M. J. (2019). 'PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289
Lukić MJ. PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289
M. J. Lukić, "PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289