Biondić, A. (2018). UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502
Biondić, Andrea. "UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502
Biondić, Andrea. "UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502
Biondić, A. (2018). 'UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502
Biondić A. UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502
A. Biondić, "UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502