Stručni rad - Stručni rad
Kvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije
U: 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova. Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 503-507. urn:nbn:hr:112:468801

Mindum, Anita; Flanjak, Ivana; Obradović, Valentina; Mrgan, Ana; Marčetić, Helena; Penava, Ariana

Citirajte ovaj rad

Mindum, A., Flanjak, I., Obradović, V., Mrgan, A., Marčetić, H. i Penava, A. (2021). Kvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije. 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova (str. 503-507). Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:468801

Mindum, Anita, et al. "Kvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije." 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021, str. 503-507. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:468801

Mindum, Anita, Ivana Flanjak, Valentina Obradović, Ana Mrgan, Helena Marčetić i Ariana Penava. "Kvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije." U 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova, 503-507. Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. Citirano 27.01.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:468801

Mindum, A., et al. (2021) 'Kvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije', 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Vodice, str. 503-507. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:468801 (Datum pristupa: 27.01.2025.)

Mindum A, Flanjak I, Obradović V, Mrgan A, Marčetić H, Penava A. Kvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije. 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova. Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; 2021. Str. 503-507. [pristupljeno 27.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:468801

A. Mindum, I. Flanjak, V. Obradović, A. Mrgan, H. Marčetić i A. Penava, "Kvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije", 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:468801 [Citirano: 27.01.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.