Pasarić, M. (2020). UTJECAJ SORTE NA ISKORIŠTENJE ULJA SJEMENKE MARELICE POSTUPKOM HLADNOG PREŠANJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:437528
Pasarić, Matea. "UTJECAJ SORTE NA ISKORIŠTENJE ULJA SJEMENKE MARELICE POSTUPKOM HLADNOG PREŠANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:437528
Pasarić, Matea. "UTJECAJ SORTE NA ISKORIŠTENJE ULJA SJEMENKE MARELICE POSTUPKOM HLADNOG PREŠANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:437528
Pasarić, M. (2020). 'UTJECAJ SORTE NA ISKORIŠTENJE ULJA SJEMENKE MARELICE POSTUPKOM HLADNOG PREŠANJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:437528
Pasarić M. UTJECAJ SORTE NA ISKORIŠTENJE ULJA SJEMENKE MARELICE POSTUPKOM HLADNOG PREŠANJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:437528
M. Pasarić, "UTJECAJ SORTE NA ISKORIŠTENJE ULJA SJEMENKE MARELICE POSTUPKOM HLADNOG PREŠANJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:437528