Filipović, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović A. PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
A. Filipović, "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374