Filipović, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
Filipović A. PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374
A. Filipović, "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374