Leist, A. (2010). BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist, Antonija. "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist, Antonija. "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist, A. (2010). 'BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist A. BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
A. Leist, "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852