Leist, A. (2010). BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist, Antonija. "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist, Antonija. "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist, A. (2010). 'BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
Leist A. BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852
A. Leist, "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852