Kuharić, A. (2011). UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić, A. (2011). 'UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić A. UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
A. Kuharić, "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590