Kuharić, A. (2011). UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić, A. (2011). 'UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
Kuharić A. UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590
A. Kuharić, "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590