Zaler, M. (2012). UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler, Matea. "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler, Matea. "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler, M. (2012). 'UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler M. UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
M. Zaler, "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266