Zaler, M. (2012). UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler, Matea. "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler, Matea. "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler, M. (2012). 'UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
Zaler M. UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266
M. Zaler, "UTJECAJ DODATKA SIRUTKE I MLIJEČNE MASTI NA REOLŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:599266