Platužić, I. (2010). PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić, I. (2010). 'PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić I. PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
I. Platužić, "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005