Platužić, I. (2010). PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić, I. (2010). 'PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
Platužić I. PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005
I. Platužić, "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005