Kolarić, M. (2017). PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM PRIRODNIH ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:027296
Kolarić, Martina. "PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM PRIRODNIH ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:027296
Kolarić, Martina. "PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM PRIRODNIH ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:027296
Kolarić, M. (2017). 'PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM PRIRODNIH ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:027296
Kolarić M. PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM PRIRODNIH ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:027296
M. Kolarić, "PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM PRIRODNIH ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:027296