Gelemanović, T. (2017). PRAĆENJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠA JAGODA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:277008
Gelemanović, Tina. "PRAĆENJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠA JAGODA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:277008
Gelemanović, Tina. "PRAĆENJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠA JAGODA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:277008
Gelemanović, T. (2017). 'PRAĆENJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠA JAGODA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:277008
Gelemanović T. PRAĆENJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠA JAGODA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:277008
T. Gelemanović, "PRAĆENJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠA JAGODA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:277008