Cindrić, G. (2017). ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić, G. (2017). 'ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić G. ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
G. Cindrić, "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989