Cindrić, G. (2017). ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić, G. (2017). 'ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
Cindrić G. ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989
G. Cindrić, "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989