Obradović, V., Marčetić, H., Svitlica, B., Ergović Ravančić, M., Škrabal, S. i Mesić, J. (2022). Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo. Glasnik Zaštite Bilja, 45.. (3.), 78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., br. 3., 2022, str. 78-84. https://doi.org/10.31727/gzb.45.3.10
Obradović, Valentina, Helena Marčetić, Brankica Svitlica, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal i Josip Mesić. "Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo." Glasnik Zaštite Bilja 45., br. 3. (2022): 78-84. https://doi.org/10.31727/gzb.45.3.10
Obradović, V., et al. (2022) 'Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo', Glasnik Zaštite Bilja, 45.(3.), str. 78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
Obradović V, Marčetić H, Svitlica B, Ergović Ravančić M, Škrabal S, Mesić J. Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2022. [pristupljeno 31.12.2024.];45.(3.):78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
V. Obradović, H. Marčetić, B. Svitlica, M. Ergović Ravančić, S. Škrabal i J. Mesić, "Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., br. 3., str. 78-84, 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:215870. [Citirano: 31.12.2024.]