Obradović, V., Marčetić, H., Svitlica, B., Ergović Ravančić, M., Škrabal, S. & Mesić, J. (2022). Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo. Glasnik Zaštite Bilja, 45.. (3.), 78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., no. 3., 2022, pp. 78-84. https://doi.org/10.31727/gzb.45.3.10
Obradović, Valentina, Helena Marčetić, Brankica Svitlica, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal and Josip Mesić. "Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo." Glasnik Zaštite Bilja 45., no. 3. (2022): 78-84. https://doi.org/10.31727/gzb.45.3.10
Obradović, V., et al. (2022) 'Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo', Glasnik Zaštite Bilja, 45.(3.), pp. 78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
Obradović V, Marčetić H, Svitlica B, Ergović Ravančić M, Škrabal S, Mesić J. Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2022 [cited 2025 January 01];45.(3.):78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
V. Obradović, H. Marčetić, B. Svitlica, M. Ergović Ravančić, S. Škrabal and J. Mesić, "Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., no. 3., pp. 78-84, 2022. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:215870. [Accessed: 01 January 2025]