Božinović, A. (2020). USPOREDBA RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE VINA CHARDONNAY (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335160
Božinović, Ante. "USPOREDBA RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE VINA CHARDONNAY." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335160
Božinović, Ante. "USPOREDBA RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE VINA CHARDONNAY." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335160
Božinović, A. (2020). 'USPOREDBA RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE VINA CHARDONNAY', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335160
Božinović A. USPOREDBA RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE VINA CHARDONNAY [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335160
A. Božinović, "USPOREDBA RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE VINA CHARDONNAY", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335160