prikaz prve stranice dokumenta BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA

Lukačević, Ines
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Lukačević, I. (2020). BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500

Lukačević, Ines. "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500

Lukačević, Ines. "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500

Lukačević, I. (2020). 'BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500

Lukačević I. BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500

I. Lukačević, "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.