Lukačević, I. (2020). BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević, Ines. "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević, Ines. "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević, I. (2020). 'BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević I. BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
I. Lukačević, "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500