Lukačević, I. (2020). BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević, Ines. "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević, Ines. "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević, I. (2020). 'BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
Lukačević I. BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2020 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500
I. Lukačević, "BRZINA KVARENJA RAZLIČITIH VRSTA SVJEŽEG, SOLJENOG I ODMRZNUTOG MLJEVENOG MESA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:551500