prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE

Vrkljan, Luka
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Vrkljan, L. (2020). UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan, Luka. "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan, Luka. "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan, L. (2020). 'UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan L. UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

L. Vrkljan, "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.