prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE

Vrkljan, Luka
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Vrkljan, L. (2020). UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan, Luka. "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan, Luka. "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan, L. (2020). 'UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 01 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Vrkljan L. UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2020 [cited 2025 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

L. Vrkljan, "UTJECAJ KVASACA NA DINAMIKU FERMENTACIJE GRAŠEVINE BERBE 2018. GODINE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:336992

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.