završni rad
ISPITIVANJE KAKVOĆE KUHANE TJESTENINE

Samardžija, Ivica
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Samardžija, I. (2021). ISPITIVANJE KAKVOĆE KUHANE TJESTENINE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:050176

Samardžija, Ivica. "ISPITIVANJE KAKVOĆE KUHANE TJESTENINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:050176

Samardžija, Ivica. "ISPITIVANJE KAKVOĆE KUHANE TJESTENINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:050176

Samardžija, I. (2021). 'ISPITIVANJE KAKVOĆE KUHANE TJESTENINE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:050176

Samardžija I. ISPITIVANJE KAKVOĆE KUHANE TJESTENINE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:050176

I. Samardžija, "ISPITIVANJE KAKVOĆE KUHANE TJESTENINE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:050176

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.