Gecan, D. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015. (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan, Dajana. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan, Dajana. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan, D. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan D. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
D. Gecan, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142