Puljašić, F. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić, F. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić F. UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
F. Puljašić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051