Prskalo, A. (2020). FINALIZACIJA CRNIH VINA MERLOT I CABERNET SAUVIGNON SA RAZLIČITIM VRSTAMA ČIPSA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961707
Prskalo, Ana. "FINALIZACIJA CRNIH VINA MERLOT I CABERNET SAUVIGNON SA RAZLIČITIM VRSTAMA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961707
Prskalo, Ana. "FINALIZACIJA CRNIH VINA MERLOT I CABERNET SAUVIGNON SA RAZLIČITIM VRSTAMA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961707
Prskalo, A. (2020). 'FINALIZACIJA CRNIH VINA MERLOT I CABERNET SAUVIGNON SA RAZLIČITIM VRSTAMA ČIPSA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961707
Prskalo A. FINALIZACIJA CRNIH VINA MERLOT I CABERNET SAUVIGNON SA RAZLIČITIM VRSTAMA ČIPSA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961707
A. Prskalo, "FINALIZACIJA CRNIH VINA MERLOT I CABERNET SAUVIGNON SA RAZLIČITIM VRSTAMA ČIPSA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961707