Stručni rad - Stručni rad
Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi
U: 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2012. str. 613-617. urn:nbn:hr:112:472149

Mesić, Josip; Svitlica, Brankica; Mesić, Luka; Banožić, Nikola

Citirajte ovaj rad

Mesić, J., Svitlica, B., Mesić, L. i Banožić, N. (2012). Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi. 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development (str. 613-617). Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:472149

Mesić, Josip, et al. "Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi." 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2012, str. 613-617. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:472149

Mesić, Josip, Brankica Svitlica, Luka Mesić i Nikola Banožić. "Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi." U 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development, 613-617. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2012. Citirano 30.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:472149

Mesić, J., et al. (2012) 'Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi', 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, Požega, str. 613-617. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:472149 (Datum pristupa: 30.12.2024.)

Mesić J, Svitlica B, Mesić L, Banožić N. Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi. 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna; 2012. Str. 613-617. [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:472149

J. Mesić, B. Svitlica, L. Mesić i N. Banožić, "Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi", 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2012. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:472149 [Citirano: 30.12.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.