Švagelj, H. (2017). UPOTREBA KUHINJSKE SOLI U PRIPREMI HRANE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:303138
Švagelj, Helena. "UPOTREBA KUHINJSKE SOLI U PRIPREMI HRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:303138
Švagelj, Helena. "UPOTREBA KUHINJSKE SOLI U PRIPREMI HRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:303138
Švagelj, H. (2017). 'UPOTREBA KUHINJSKE SOLI U PRIPREMI HRANE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:303138
Švagelj H. UPOTREBA KUHINJSKE SOLI U PRIPREMI HRANE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:303138
H. Švagelj, "UPOTREBA KUHINJSKE SOLI U PRIPREMI HRANE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:303138