Kovač, M. (2017). KONTROLA MIKROBIOLOŠKE ČISTOĆE U PEKARAMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:701918
Kovač, Mihael. "KONTROLA MIKROBIOLOŠKE ČISTOĆE U PEKARAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:701918
Kovač, Mihael. "KONTROLA MIKROBIOLOŠKE ČISTOĆE U PEKARAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:701918
Kovač, M. (2017). 'KONTROLA MIKROBIOLOŠKE ČISTOĆE U PEKARAMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:701918
Kovač M. KONTROLA MIKROBIOLOŠKE ČISTOĆE U PEKARAMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:701918
M. Kovač, "KONTROLA MIKROBIOLOŠKE ČISTOĆE U PEKARAMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:701918