Bračko, A. (2017). KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko, Anamarija. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko, Anamarija. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko, A. (2017). 'KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko A. KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
A. Bračko, "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652