Bračko, A. (2017). KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko, Anamarija. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko, Anamarija. "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko, A. (2017). 'KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
Bračko A. KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652
A. Bračko, "KEMIJSKI PARAMETRI TIJEKOM PROIZVODNJE SVJEŽEG POSNOG SIRA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:893652