Kolesarić, A. (2011). KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883
Kolesarić, Ana. "KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883
Kolesarić, Ana. "KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883
Kolesarić, A. (2011). 'KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883
Kolesarić A. KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883
A. Kolesarić, "KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883