Mandić, N. (2013). PRIMJENA HACCP SUSTAVA U RESTORANIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:060359
Mandić, Nina. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U RESTORANIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:060359
Mandić, Nina. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U RESTORANIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:060359
Mandić, N. (2013). 'PRIMJENA HACCP SUSTAVA U RESTORANIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:060359
Mandić N. PRIMJENA HACCP SUSTAVA U RESTORANIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:060359
N. Mandić, "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U RESTORANIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:060359