Znanstveni rad - Ostalo
Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina
U: 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”. Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. str. 116-124. urn:nbn:hr:112:061524

Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Ergović Ravančić, Maja; Svitlica, Brankica; Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana

Citirajte ovaj rad

Obradović, V., Mesić, J., Ergović Ravančić, M., Svitlica, B., Marčetić, H. i Škrabal, S. (2020). Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina. 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” (str. 116-124). Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524

Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina." 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020, str. 116-124. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524

Obradović, Valentina, Josip Mesić, Maja Ergović Ravančić, Brankica Svitlica, Helena Marčetić i Svjetlana Škrabal. "Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina." U 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”, 116-124. Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. Citirano 02.02.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524

Obradović, V., et al. (2020) 'Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina', 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Vukovar, str. 116-124. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524 (Datum pristupa: 02.02.2025.)

Obradović V, Mesić J, Ergović Ravančić M, Svitlica B, Marčetić H, Škrabal S. Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina. 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”. Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; 2020. Str. 116-124. [pristupljeno 02.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524

V. Obradović, J. Mesić, M. Ergović Ravančić, B. Svitlica, H. Marčetić i S. Škrabal, "Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina", 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524 [Citirano: 02.02.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.