Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina
In: 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”. Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. pp. 116-124. urn:nbn:hr:112:061524
Obradović, V., Mesić, J., Ergović Ravančić, M., Svitlica, B., Marčetić, H. & Škrabal, S. (2020). Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina. 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” (pp. 116-124). Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524
Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina." 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020, pp. 116-124. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524
Obradović, Valentina, Josip Mesić, Maja Ergović Ravančić, Brankica Svitlica, Helena Marčetić and Svjetlana Škrabal. "Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina." In 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”, 116-124. Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. Accessed 2025 January 22. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524
Obradović, V., et al. (2020) 'Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina', 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Vukovar, pp. 116-124. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524 (Accessed 22 January 2025)
Obradović V, Mesić J, Ergović Ravančić M, Svitlica B, Marčetić H, Škrabal S. Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina. 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija”. Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; 2020. Pp. 116-124. [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524
V. Obradović, J. Mesić, M. Ergović Ravančić, B. Svitlica, H. Marčetić and S. Škrabal, "Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina", 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061524 [Accessed: 22 January 2025]