U: Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI. Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku Hranom do zdravlja Tuzla, 2021. str. 112-117. urn:nbn:hr:112:995231
Penava, A., Mindum, A., Flanjak, I., Miličević, B., Obradović, V., Mrgan, A. i Marčetić, H. (2021). Mikrobiološka kvaliteta meda na tržištu. Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI (str. 112-117). Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku Hranom do zdravlja Tuzla. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:995231
Penava, Ariana, et al. "Mikrobiološka kvaliteta meda na tržištu." Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI, Udruženje za nutricionizam i dijetetiku Hranom do zdravlja Tuzla, 2021, str. 112-117. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:995231
Penava, Ariana, Anita Mindum, Ivana Flanjak, Borislav Miličević, Valentina Obradović, Ana Mrgan i Helena Marčetić. "Mikrobiološka kvaliteta meda na tržištu." U Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI, 112-117. Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku Hranom do zdravlja Tuzla, 2021. Citirano 31.01.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:995231
Penava, A., et al. (2021) 'Mikrobiološka kvaliteta meda na tržištu', Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI, Udruženje za nutricionizam i dijetetiku Hranom do zdravlja Tuzla, Tuzla : Osijek, str. 112-117. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:995231 (Datum pristupa: 31.01.2025.)
Penava A, Mindum A, Flanjak I, Miličević B, Obradović V, Mrgan A, i sur.. Mikrobiološka kvaliteta meda na tržištu. Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI. Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku Hranom do zdravlja Tuzla; 2021. Str. 112-117. [pristupljeno 31.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:995231
A. Penava, et al., "Mikrobiološka kvaliteta meda na tržištu", Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku Hranom do zdravlja Tuzla, 2021. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:995231 [Citirano: 31.01.2025.]