Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja
U: 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. str. 585-591. urn:nbn:hr:112:326791

Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Grčić, Marko

Citirajte ovaj rad

Škrabal, S., Ergović Ravančić, M., Obradović, V., Marčetić, H. i Grčić, M. (2020). Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja. 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation (str. 585-591). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326791

Škrabal, Svjetlana, et al. "Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja." 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020, str. 585-591. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326791

Škrabal, Svjetlana, Maja Ergović Ravančić, Valentina Obradović, Helena Marčetić i Marko Grčić. "Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja." U 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation, 585-591. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. Citirano 01.09.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326791

Škrabal, S., et al. (2020) 'Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja', 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, Požega, str. 585-591. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326791 (Datum pristupa: 01.09.2024.)

Škrabal S, Ergović Ravančić M, Obradović V, Marčetić H, Grčić M. Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja. 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna; 2020. Str. 585-591. [pristupljeno 01.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326791

S. Škrabal, M. Ergović Ravančić, V. Obradović, H. Marčetić i M. Grčić, "Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja", 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:326791 [Citirano: 01.09.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.