Imbriovčan, P. (2020). PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan, Petra. "PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan, Petra. "PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan, P. (2020). 'PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan P. PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
P. Imbriovčan, "PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248