Imbriovčan, P. (2020). PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan, Petra. "PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan, Petra. "PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan, P. (2020). 'PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
Imbriovčan P. PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2020 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248
P. Imbriovčan, "PRAĆENJE KOLIČINE SLOBODNOG SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELOM VINU NAPUNJENOM U RAZLIČITE VRSTE BOCA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:042248