Bravarić, I. (2020). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI ISTARSKOG OVČJEG SIRA U SIRANI ŠPIN (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:939735
Bravarić, Ivana. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI ISTARSKOG OVČJEG SIRA U SIRANI ŠPIN." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:939735
Bravarić, Ivana. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI ISTARSKOG OVČJEG SIRA U SIRANI ŠPIN." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:939735
Bravarić, I. (2020). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI ISTARSKOG OVČJEG SIRA U SIRANI ŠPIN', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:939735
Bravarić I. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI ISTARSKOG OVČJEG SIRA U SIRANI ŠPIN [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:939735
I. Bravarić, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI ISTARSKOG OVČJEG SIRA U SIRANI ŠPIN", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:939735