Cmrečnjak, T. (2020). UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547
Cmrečnjak, Tena. "UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547
Cmrečnjak, Tena. "UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547
Cmrečnjak, T. (2020). 'UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547
Cmrečnjak T. UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547
T. Cmrečnjak, "UTJECAJ MACERACIJE S RAZLIČITIM KOLIČINAMA HRASTOVOG ČIPSA NA ORGANOLEPTIČKU KVALITETU VISKIJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:440547