prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH

Pocem Mihaljević, Stribor
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Pocem Mihaljević, S. (2020). UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454

Pocem Mihaljević, Stribor. "UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454

Pocem Mihaljević, Stribor. "UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454

Pocem Mihaljević, S. (2020). 'UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454

Pocem Mihaljević S. UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454

S. Pocem Mihaljević, "UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.