Pocem Mihaljević, S. (2020). UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454
Pocem Mihaljević, Stribor. "UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454
Pocem Mihaljević, Stribor. "UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454
Pocem Mihaljević, S. (2020). 'UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454
Pocem Mihaljević S. UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2020 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454
S. Pocem Mihaljević, "UTJECAJ POJEDINIH SOJEVA KVASACA NA TIJEK FERMENTACIJE I AROMATSKA SVOJSTVA CRNOG VINA SYRAH", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:471454