Čurčić, A. (2021). MIKROBIOLOŠKA ČISTOĆA POVRŠINA U OBJEKTIMA BRZE PREHRANE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:565935
Čurčić, Anja. "MIKROBIOLOŠKA ČISTOĆA POVRŠINA U OBJEKTIMA BRZE PREHRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:565935
Čurčić, Anja. "MIKROBIOLOŠKA ČISTOĆA POVRŠINA U OBJEKTIMA BRZE PREHRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:565935
Čurčić, A. (2021). 'MIKROBIOLOŠKA ČISTOĆA POVRŠINA U OBJEKTIMA BRZE PREHRANE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:565935
Čurčić A. MIKROBIOLOŠKA ČISTOĆA POVRŠINA U OBJEKTIMA BRZE PREHRANE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:565935
A. Čurčić, "MIKROBIOLOŠKA ČISTOĆA POVRŠINA U OBJEKTIMA BRZE PREHRANE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:565935