Zrilić, H. (2020). NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić, Helena. "NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić, Helena. "NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić, H. (2020). 'NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić H. NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
H. Zrilić, "NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747