Zrilić, H. (2020). NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić, Helena. "NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić, Helena. "NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić, H. (2020). 'NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 06 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
Zrilić H. NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2020 [cited 2024 November 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747
H. Zrilić, "NAVIKE U KONZUMACIJI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA KOD OSOBA SA ZDRAVSTVENIM POTEŠKOĆAMA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:609747