Naslov (hrvatski) | Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta |
Autor | Valentina Obradović |
Ostale odgovornosti | Drago Šubarić (Recenzent) |
Ostale odgovornosti | Jurislav Babić (Recenzent) |
Autorova ustanova | Veleučilište u Požegi |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (hrvatski) | Skripta namijenjana studentima iz kolegija Tehnologija konzerviranja i prerade voća. |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Jezik | hrvatski |
Vrsta publikacije | Autorska knjiga-Stručna knjiga-Ostali udžbenici/priručnici |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - domaća recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Izdanje | 2011 |
Broj stranica | 135 |
ISBN | 978-953-7744-15-1 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:112:432981 |
Datum objave elektroničkog izdanja | 2011 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Veleučilište u Požegi |
Mjesto izdavanja | Požega |
Prava pristupa | Institucijski pristup |
Datum i vrijeme pohrane | 2020-02-12 08:57:56 |